Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Omtale

Medieomtale og noen tilbakemeldinger fra kunder:

Desember 2016

- Jeg har blitt hele familiens favorittonkel! Det er fordi jeg kjøper alle julegavene her, det har jeg gjort i mange år og det er bare gavene herfra som blir åpnet med så mye lykkelig forventning. Det er de beste og morsomste gavene, hver gang.

En av våre faste kunder som var grei og øste av sin entusiasme midt i julerushet. Hurra og takk!


Juni 2016

- Å, nå ble jeg helt lykkelig! Jeg trodde ikke det fantes slike butikker i Norge! Alt er jo fint her, men nå må jeg ta meg god tid, får lyst til å kjøpe hele butikken.

Blid trebarnsmamma, førstegangsbesøkende og entusiast :)


30. april 2016

- Å gjøre noe halvveis, er ikke min greie. Jeg må alltid gå 100 % inn for noe. Den lille butikken er overfylt med fargerike leker av høy kvalitet og det som Hanne brenner for: Læringsfaktor. I tillegg drives Vrimmel som nettbutikk. Tre ansatte er tilknyttet driften.

Intervju i Dagens Næringsliv


 

22. frebruar 2016

Leketøysbutikkene sliter med salget. Nå vil barna heller ha nettbrett.

Daglig leder i Vrimmel Leker, Hanne Bjerknes, mener bransjen har seg selv å takke. – Leketøysbransjen forteller hvordan barn har utviklet seg. De har ikke vært opptatt av hva som engasjerer barn. Hun mener leketøysbransjen ikke har klart å fulgte med i timen. – Det mine kunder forteller meg gang på gang på gang, er at det må være noe for barna å gjøre med leken. Noe de kan få til, utfordre dem eller så de kan bruke seg selv i leken.

Her er hele saken på NRK

 


Desember 2015

Dette kjøper du til de minste barna i julegave. Vi gir deg årets julegavetips fra ekspertene, fra den nyfødte til seksåringen. 

- Det viktigste å huske er at barn ikke tenker på tid og stress, så ikke gjør det du heller, råder Hanne Bjerknes, eier av Vrimmel leker.

Intervju i Foreldre & Barn


Januar 2015
I butikken har vi mange kunder som jobber med barn og barns utvikling; barneleger, -fysioterapeuter, pedagoger og -psykologer. Det er både hyggelig og veldig godt at mennesker fra ulike profesjoner som jobber med barns beste anerkjenner jobben vi gjør med å velge ut og tilby gode & gøyale barneleker. "Dette er en butikk jeg lett kan anbefale. Lekene har alle kvaliteter vi ser etter i gode barneleker; de gir rom for tolkning og kreativitet, de lar barna være aktive, har god kvalitet og de lar alle barn oppleve mestring". Tusen takk for dine gode ord Heidi, spesialpedagog og leketerapeut i Barneavdelingen på Ullevål Sykehus som var innom i Vrimmelbutikken og gjorde en ellers grå januardag riktig lys og trivelig:)


Aftenposten 22. juni 2014 

330 søkte sommerjobb hos Vrimmel 

Populær arbeidplass
For den lille lekebutikken ble pågangen av sommerjobbsøknader for stor. De måtte trekke annonsen etter fem dager.
Fin sak og fantastisk bilde fra butikken i Aftenposten.

Knallhard kamp om færre sommerjobber.

 


"Vet du hvilken butikk som er min favorittbutikk? Det er denne butikken her!"

Georg, 7 1/2 år. Juni 2014


 

"Åh, endelig en lekebutikk med skikkelige leker! Her er det jo BARE fine ting. Jeg som er førskolelærer blir lykkelig når jeg ser disse lekene. At barn trenger skikkelige leker og ikke all den billige plasten, det er underkommunisert!"

Dagens første kunde i Vrimmelbutikken, 3. juni 2014.


Avisen DittOslo 20. mai 2014: Plass til nisjebutikkene i Bogstadveien. 

"Innehaveren av lekebutikken brenner for leker med kvalitet og mening. Hun har tro på at nisjebutikker vil overleve. – Det er viktig å ha flere typer butikker, ikke bare kjeder. Kundene er veldig opptatt av hvordan lekene er produsert og at de skal ha en mening, sier Bjerknes."

Les hele saken her

 


 13. september 2013

"Jeg kjøpte denne hos dere til min niese på 1 1/2 år for litt siden. Jeg har aldri sett en slik reaksjon hos et barn før, hun var bare bergtatt fra første stund! Den er jo både pen og har overraskelsesmomentet barn elsker. Ja, foreldrene ble også sjarmert :)

En av flere kunder i butikken som skryter av Ebulobos produkter. Herlig!


4. april 2013: Veldig hyggelig omtale av Nye Vrimmel i DittOslo på selveste åpningsdagen! Vi har også kommet med på den eksklusive guiden "Gode lekebutikker i Oslo". Dette setter vi selvsagt stor pris på :)

Vrimmel åpner på Majorstuen

Torsdag åpnet Vrimmel Leker på Majorstua. Butikken er et skikkelig gründerbarn, og her loves blant annet miljøvennlige leker for både jenter og gutter. Les hele saken her


Tusen
takk for glimrende service, setter utrolig stor pris på det!


Med vennlig hilsen

Mariann Oden :-)


Då har guttungen fått seg nytt stabletårn og er
strålande fornøgd, akkurat som mora. Tusen takk for super serivce.

Mvh. Bente 


Tuusen takk, det ble suksess – og utrolig imponerende levering!

Nå blir det bygging :-)
Takk for bra service,
Siri, Trondheim
 

(...) Dere må begynne å sette advarsel på lekene deres! Hvis de pakkes opp først blir ikke noen av de andre pakkene åpnet engang! (...)

Trine, Volda


Balansesyklene deres er bare helt topp!

Vi går aldri tilbake til pedaler og støttehjul, dette var mye mer populært! Nå skal alle nabobarna også ha slike :)

Marianne, OsloJanuar 2013: Vrimmel i Foreldre & Barn! God og lærerik reportasje i Norges største foreldremagasin.

"Ta lek på alvor!" er en av hovedsakene  Her kan du lese om hvorfor lek er viktigere for barnas utvikling - logikk, fantasi og intelligens - enn du kanskje tror. 

Lekene i reportasjen er våre, så nå er vi stolte!
Bladet er i salg i hele januar, du kan lese artikkelen på nett her.


22. februar 2012: Kjempefin sak om Vrimmel i dagens utgave av Aftenposten! Temaet er hva som skal til for å skape butikkmangfold i gater og på kjøpesentre med en miks av nisjebutikker som Vrimmel og de store kjedene.

Alene mot røkla

Vrimmel leker fikk hjelp til å være enestående blant alle kjedebutikkene.
 
Les hele saken i Aftenposten
 

2. desember 2011: Fin sak på Hegnar online om Vrimmel-gründer Hanne

Fra sjef til gründer

Hanne Bjerknes sluttet som informasjonssjef for å starte egen
leketøysbutikk.

Les hele saken på hegnar.no


 

28. november 2011: Kjempehyggelig omtale av Vrimmel i Norstrands blad - anbefales!

Fargerikt og lekent

I den nye lekebutikken på Bryn Senter vrimler det av solide og fargerike treleker.

Les hele saken i Nordstrands blad

11. desember 2015

Dette kjøper du til de minste barna i julegave - Det viktigste å huske er at barn ikke tenker på tid og stress, så ikke gjør det du heller, råder Hanne Bjerknes, eier av Vrimmel leker.