Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Vrimmel

Vår idé: Bare gode leker

Vrimmel tilbyr utvalgte leker du ikke finner overalt. Hver enkelt leke er håndplukket ut fra noen grunnleggende kriterier:

  • Leken må være laget av en god grunn, den må kunne brukes til noe, ikke bare være produsert for å få solgt "ett eller annet".
  • Leken må være laget i et materiale som gjør at den ikke går i stykker når den brukes. 
  • Leken må være "åpen" slik at den kan brukes på mange måter. Det er barnet som skal bestemme hvordan det vil leke, det kan ikke være selve leken som begrenser barnet. Da blir det ikke noe gøy å finne på med den også blir den ikke brukt...

Vi jobber hardt for å bidra til at det fremdeles skal lages ting i Europa. De fleste av våre leker er produsert i Norge og andre land i Europa, en god del i USA og noen i Asia.

Aldersgrupper: 0-15 år - og lekne voksne :)
 

Vår historie

Vrimmel leker AS ble startet i 2011 av Hanne Bjerknes og John-Ragnar Aarset. Her er historien om hvordan det gikk til:

“Som småbarnsforeldre legger vi merke til fine produkter til barn når vi er ute og reiser. Etter flere lange opphold i Italia ble vi veldig inspirert av leketøysbutikkene vi så der, det bugnet og vrimlet av fargerike leker i gode materialer. Da vi kom tilbake til Norge undret vi oss over hvorfor norske lekebutikker er så like både i utvalg og utseende, og etterhvert bestemte vi oss for å gjøre noe med det – vi startet opp vår egen lekebutikk og døpte den Vrimmel.

Et nytt kapittel:

Høsten 2018 ble Vrimmel leker AS solgt til menneskene bak selskapet Happy Kids AS. De er pedagoger og også opptatt av lek og lekenes kvalitet. De vil drive Vrimmel videre.

" Vi er glade for å ta over det Hanne og John-Ragnar startet og utviklet, den perfekte lekebutikken Vrimmel. Der kvalitet og meningen med leker er viktig. 
Vi vil etter vært beste evne tilby dere det beste vi finner. Vi vil være til stede for å hjelpe deg så det er bare å ringe eller å sende en mail hjelpe vi til så godt vi kan. 

Praktisk informasjon:

Telefon og e-post: Du kan ringe oss på 40 16 71 91 eller send en e-post til info@vrimmel.no 

Uansett om du er en dreven netthandler eller vil ringe oss for å få gode råd for ditt behov ønsker vi deg hjertelig velkommen til en vrimmel av gode leker!

Andre steder du kan kjøpe Vrimmelske leker er:

Det Internasjonale Barnekunstmuseet (Oslo), Hallingdal folkemuseum (Nesbyen), Hardanger Folkemuseum (Utne) og butikken Om att i Førde.

Ny forhandler?

Vrimmel forhandler en rekke lekne leker fra Ebulobo og Bino Mertens produkter i Norge.

Om du har din egen butikk og ønsker å selge noen av disse glade lekene så ta kontakt


Tips: Ser du noe du liker i nettbutikken? Legg det i "ønskelisten" som du kan bruke som huskelapp for deg selv eller dele med de som leter etter gode gaveideer til dine barn. Supersmart!


Vrimmel er en av "Norges Nettfavoritter". Dette er en portal drevet av Posten Norge AS som vil fremme trygge og gode nettbutikker. Riktig god tur inn i en Vrimmel av gode leker!

Vrimmel leker AS ble startet i november 2011, jeg ville etablere et sted i Norge med gode håndplukkede leker. For å komme inn hos oss må lekene først og fremst ha god kvalitet, både i materialer og i "lekbarhet". Det betyr at de stimulerer sansene, de er aktiviserende, utviklende og pirrer barns naturlige kreativitet. I flere år har vi hatt butikk i kjøpesenter og frittstående butikk på Majorstuen i Oslo, vært nettbutikk og leverandør av flotte leker til sykehus, skoler, barnehager og museer.