Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Vrimmel: Bare gode leker!

 

Vrimmel er en leketøysbutikk med leker du ikke finner overalt. Hver enkelt leke er håndplukket ut fra noen grunnleggende kriterier:

  • Leken må være laget av en god grunn, den må kunne brukes til noe, ikke bare være produsert for å få solgt "ett eller annet".
  • Leken må være laget i et materiale som gjør at den ikke går i stykker når den brukes. 
  • Leken må være "åpen" slik at den kan brukes på mange måter. Det er barnet som skal bestemme hvordan det vil leke, det kan ikke være selve leken som begrenser barnet. Da blir det ikke noe gøy å finne på med den også blir den ikke brukt...

Vi jobber hardt for å bidra til at det fremdeles skal lages ting i Europa. De fleste av våre leker er produsert i Norge og andre land i Europa, en god del i USA og noen i Asia.

Aldersgrupper: 0-12 år - og lekne voksne :)
 

Vår historie

Vrimmel leker AS ble startet i 2011 av Hanne Bjerknes og John-Ragnar Aarset. Her er historien om hvordan det gikk til:

“Som småbarnsforeldre legger vi merke til fine produkter til barn når vi er ute og reiser. Etter flere lange opphold i Italia ble vi veldig inspirert av leketøysbutikkene vi så der, det bugnet og vrimlet av fargerike leker i gode materialer. Da vi kom tilbake til Norge undret vi oss over hvorfor norske lekebutikker er så like både i utvalg og utseende, og etterhvert bestemte vi oss for å gjøre noe med det – vi startet opp vår egen lekebutikk og døpte den Vrimmel.

I dag er Vrimmel godt kjent som en lekebutikk av den klassiske sorten med kvalitetsleker og produkter som gleder barn, ungdom og voksne fra små og store produsenter i Europa, Asia og USA.

Her er vi som startet Vrimmel; John-Ragnar og Hanne med barna Leah og Herman

Et eget landskap
Vrimmel skiller seg ut både i utforming av selve butikken og i utvalget. Dette er leker som oppmuntrer til å bruke kreativiteten og til å utvikle god kroppsbeherskelse. Materialene er gode å ta i, fargene er glade og friske uten å skjære i øynene og det er ingen skarpe lyder for små ører. Lekene er robuste nok at de kan gå i arv og laget av naturmaterialer, noe som også ivaretar det miljøvennlige aspektet. Dessuten lar de barn være barn, ikke små pirater eller prinsesser. De aller fleste av lekene er derfor like spennende for gutter som for jenter.

“Et besøk i butikken skal gi deg som besøkende en hyggelig opplevelse. Interiøret er spesialdesignet med hyller formet som trær og store illustrasjoner på veggene som utgjør et eget landskap. Her er det lov å titte og å ta på, prøve og bygge.”

Velkommen!


Praktisk informasjon:

Åpningstider: Mandag til fredag kl. 10-18, lørdag kl.10-16. 

Telefon og e-post: Du kan ringe oss på 22 26 24 00 eller send en e-post til info@vrimmel.no 

Butikken: Vrimmelbutikken ligger i Bogstadveien 66 B (inngang fra Majorstuveien) i Majorstuekrysset. 

Vrimmels leker får du kjøpt i her nettbutikken og i vår superkoselige Vrimmel-butikk på Majorstuen i Oslo.

Her lover vi deg en hyggelig stund og en anderledes kjøpsopplevelse. Våre kunnskapsrike medarbeidere vil gjøre det de kan for å finne gode produkter til deg. Klikk her for kart og kjørebeskrivelse.

Uansett om du er liker å handle på nett eller i butikk så ønsker vi deg hjertelig velkommen!

Andre steder du kan kjøpe Vrimmelske leker er:

Det Internasjonale Barnekunstmuseet (Oslo), Hallingdal folkemuseum (Nesbyen), Hardanger Folkemuseum (Utne) og butikken Om att i Førde.

Ny forhandler?

Vrimmel forhandler en rekke lekne leker fra Ebulobo og Bino Mertens produkter i Norge.

Om du har din egen butikk og ønsker å selge noen av disse glade lekene så ta kontakt


Vrimmel er en av "Norges Nettfavoritter". Dette er en portal drevet av Posten Norge AS som vil fremme trygge og gode nettbutikker. Riktig god tur inn i en Vrimmel av gode leker!