Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betaling, frakt og retur

Betaling:
Alle våre priser er inkludert mva og du kan velge blant mange ulike betalingsalternativer gjennom vår samarbeidspartner Klarna.
Fakturaen blir sendt til e-postadressen du har oppgitt.

Forutsigbar frakt:
Vi sender alle ordre samme dag eller dagen etter den er mottatt. Du kan velge mellom to ulike fraktalternativer. Begge har en fast pris, så vet du hva regningen blir før du kommer til kassen:

  • Vanlig postpakke (Klimanøytral Servicepakke): Kr. 99,-
    Dine nye Vrimmelleker er på ditt lokale postkontor/Post i Butikk 1-3 dager etter at vi har sendt dem. Du varsles om ankommet pakke via sms og /eller e-post. Tiden avhenger av hvor i landet du bor. Til Finnmark og Svalbard kan det ta opptil 5 virkedager.
  • På døren: Få gavene levert rett hjem for kun kr. 174,-
    Dette fraktalternativet er superpraktisk for deg som har det travelt og ikke rekkel eller kan hente pakken. Hjemlevering på kveldstid gjelder for varer inntil 35kg. Hjemleveringstjenesten er tilgjengelig i de fleste byer og større tettsteder. Pakken leveres hjem til deg mellom kl 17.00 og 21.00.
    Du varsles to ganger på sms når pakken er underveis og ringes 30-60 min før levering. Dette fraktalternativet kan bare velges for deg som bor i byer og større tettsteder. Sjekk om du er innen for dekningsområdet ved å gå skrive ditt postnummer inn på disse sidene hos Posten.

 

Retur:
Vrimmel håndplukker produkter og er nøye med kvaliteten. Men om du ikke er fornøyd med varen din kan du selvsagt returnere den! Vrimmel følger prinsippene i angrerettloven for returer  med rett til bytting eller pengene tilbake. Varer må returneres i samme stand som de ble mottatt og i originalemballasje.

Du kan bytte varer hos oss innen 14 dager etter at pakken ble mottatt. Du må selv betale frakt i forbindelse med returen. Returskjema som du mottar på e-post når pakken sendes fra Vrimmel må fylles ut og sendes med varen.  

Uavhentede pakker:
Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, blir den sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker blir du belastet et gebyr på kr. 195,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken.