Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Hjertlig er en liten familiebedrift med store idéer

Hjert'lig er en liten familiebedrift med store idéer. De er dessuten en av Vrimmels to norske produsenter, en sjeldenhet i butikker i dag.

I tillegg til papirdukkene og andre papirbaserte produkter i serien "Håndlaget" leverer Hjertlig tjenester innen grafisk design og opplevelser på familiegården Landsås i Setesdal

Papirdukker:
Vi har et startsett med to papirdukker og 6 antrekk, pakker med ekstra dukker og ekstra klær samt Lille Venn Bursdagsmappe med alt du trenger til å forberede og holde en fin bursdagsfest: invitasjoner, dekorasjoner og aktiviteter. 

Miljøbevisst:
Alt er trykket på FSC-godkjent papir - Scandia 2000 - et kvalitetspapir som er lagd hos Lessebo Paper Mill i Sverige (se responsibilityonpaper.com). Mappene er trykt hos Bjorvand & Skarpodde i Kristiansand (et trykkeri som er et Miljøfyrtårn), og dukkene samt antrekkene er trykket hjemme på en Xerox WC 7530 som er EcoLogo sertifisert. Emballasjen til Lille Venn papirleker er laget slik at de kan brukes i leken, så slipper du å kaste unødvendig. Alt er resirkulerbart.

1
Viser 1 til 4 (av 4 produkter)