Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg

13.06.2014

Leker

Vrimmel har vært hos Miljødirektoratet!

Alt for ofte dukker det opp saker der det er funnet giftige stoffer i produkter ment for barn.

Den siste saken så vi i forrige uke, da var det klær det gjaldt. Tidligere har vi sett flere tilfeller av skadelige og forbudte stoffer i barneleker. Slike saker gjør oss foreldre og alle som jobber med barn svært urolige, vi forventer jo at dette skal være i orden!

Les mer...
23.04.2014

Avsluttet: Leken stilling!

Kjære jobbsøker!

Etter at denne stillingen har vært utlyst i ´en uke har vi mottatt over 130 søknader. Vi takker så mye for interessen og jobber med å få gitt alle søkere en skikkelig tilbakemelding. Fra søndag 4. mai avslutter vi søknadsprosessen, søknader mottatt etter dette tidspunkt vil derfor ikke bli vurdert i denne omgang.

Igjen - tusen takk til alle som har vist sin interesse for oss, det blir flere muligheter til jobb i verdens hyggeligste lekebutikk senere :)

Mvh

Hanne Bjerknes

Daglig leder for Vrimmel leker

 

Les mer...
14.11.2013

Tips: Gaver som passer til ulike aldre

Får du stressnakke og hjertebank bare av tanken på å orientere seg i leketøysjungelen?

Vi vet at Vrimmel har leker det er godt å gi og gøy å få!
Den beste anmeldelsen vi har fått så langt var vel kunden som etter en hyggelig julaften ba oss om å sette en advarsel på gaver fra Vrimmel, fordi "Hvis barna åpner gavene fra dere først blir det så pinlig! De vil ikke åpne flere gaver, for de blir straks så engasjert av lekene fra dere at de glemmer resten!" Herlig!

Her er våre tips til fine julegaver for barn og ungdom mellom 0-15 år og noen utvalgte «gå-bort»-presanger:

 

Les mer...
26.09.2013

Leker - Vrimmel leker AS

Morsomme, pedagogiske og riktige leker - nøkkelen til en lærerik oppvekst

Ved å være mer bevisst når man velger leker til sine barn hjelper vi barnet til å forstå grunnleggende begreper. Et byggesett vil eksempelvis kunne øke barnets forståelse for størrelse, form og farge. Pedagogiske og rktige leker gir også rom for en smartere kommunikasjon med barn. - Kan du sende meg den grønne runde klossen, sier langt mer enn bare en kloss.  

Les mer...
23.09.2013

Aktiv høst, i all enkelhet

De kjølige klare dagene er tilbake og busker og trær gnistrer i flotte farger. Er det fint vær frister det kanskje med en tur ut i naturen og fra neste uke starter mange sin høstferie.

Ha! En perfekt anledning til å dele noen synspunkter om barn og aktivitet.

(Obs obs! Dette innlegget starter litt dystert men hold ut; jeg lover at det tar seg opp.)

En av grunnene til at Vrimmel ble startet var nettopp at vi fant så mange inspirerende og aktiviserende leker for små og store i lekebutikkene fra Danmark og lenger syd i Europa. I Norge var det nesten umulig å finne slike leker og de få vi fant var dyre. Nok om det.

Les mer...
21.09.2013

Tre grunner for Vrimmel - del 3

Pris -

3. Leker som har en fornuftig pris

Vrimmel vil noe ganske stort: Vi vil rett og slett gjøre barndommen bedre! Gode erfaringer i barndommen er den beste grunnmuren vi kan ha videre i livet, så her tenker vi langsiktig og har et vidtrekkende prosjekt.

"Vi vet i dag at leken kan stimulere alle sider ved barnets utvikling. Dette gjelder både språklig, sosial, emosjonell, kognitiv, moralsk og motorisk utvikling. Leken er også med på å utvikle kreativitet, problemløsningsevne og å lære barnet noe om hvordan verden fungerer både sosialt og fysisk." Dette skriver Famlab.no om lekens betydning. 

Les mer...
05.07.2013

Tips til gode sommerleker

 

Kjære Vrimmel-venn!

Er det noen bedre minner fra barndommen enn herlige, endeløse sommerferiedager?  I sommer skapes nye og uforglemmelige sommerminer hos en ny generasjon, for dine barn og mine barn. La oss gjøre dem så gode som mulig!

Her er Vrimmels sommertips; leker som korter ned reisen og de perfekte ferielekene.

Les mer...
24.04.2013

Vinnere av april-konkurransen

Vi har nå trukket 10 heldige vinnere av vår april-konkurranse; "Tipp hvor mange dyr det er i glasbollen."

Les mer...
25.01.2013

God artikkel om lek

I Foreldre & Barn nr. 1. 2013 er artikkelen "Ta lek på alvor!" en av hovedsakene. Her kan du lese om hvorfor lek er viktigere for barnas utvikling - logikk, fantasi og intelligens - enn du kanskje tror. 

Lekene i reportasjen er fra Vrimmel, så nå er vi stolte!

Les mer...
14.11.2012

Tre grunner for Vrimmel - del 2

Kvalitet -

2. Leker som tåler og lekes med

"Etter et kvarters lek gikk den i stykker. " 

"Det som er så dumt med plastleker er at de ikke kan repareres hvis de går i stykker".

Les mer...
05.11.2012

Tre grunner for Vrimmel - del 1

Aktivitet

1. Leker som bidrar til aktivitet

- "Jeg vil ha en sånn!" hyler barnet i lekebutikken. "Ja, men du har jo så mange leker du ikke leker med?" "Ja, men en sånn vil jeg ha." Ok. Leken kjøpes, tas med hjem, åpnes, utforskes og blir lagt vekk for alltid... Noen som kjenner seg igjen?

Les mer...
18.10.2012

Vrimmels Viten-avdeling

"Barna leker jo ikke lenger, de sitte bare med nesa inni en eller annen skjerm!", hører vi ofte fra litt fustrerte kunder. iPad, iPhone og spillkonsoller gir timer av underholdning men gir ikke barna det de trenger verken mentalt eller fysisk.

Les mer...
01.10.2012

Ønskeliste i nettbutikken?

"Hva ønsker han seg?" Et kjent spørsmål før bursdag og jul, men ikke alltid like lett å svare på... Ser du noe du (eller noen barn du kjenner) ønsker dere? I vår nettbutikk kan du legge produkter du ikke vil glemme i din personlige huskeliste. Om du vil kan du også dele denne på Facebook, sende på e-post eller printe ut og gi til gavekjøpere som blir glade for tips til gaver som blir verdsatt. Kjempelurt!

Bruk ønskelisten vår!

Les mer...
24.09.2012

Høsttips nr. 1: Uteaktiviteter!

Bruk Kul-tur som kilde til gode ideer og spennende aktiviteter, enten dere
er omgitt av fjelluft, rusler i marka eller koser dere i fjæra. Enkelte av
aktivitetene er tilpasset de forskjellige årstidene, men de fleste kan utføres
helt uavhengig av sesong og uten hjelpemidler.

Les mer...